avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiderea unui punct de lucru si deschiderea unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiderea unui punct de lucru si deschiderea unui punct

Buna, am si eu o intrebare. Vreau sa inchid un punct de lucru si dupa inchiderea acestuia o alta firma vrea sa isi deschida punct de lucru in acelasi spatiu in care mi-am desfasurat eu activitatea. Contractul de inchiriere este facut intre societatea mea si proprietar. Intrebarea mea este: as putea sa subinchiriez spatiul propriu zis acestei firme ca sa functioneze?
puteti subanchiria doar cu acordul proprietarului. Daca vi se recunoaste acest in cuprinsul contractului .
desigur ca puteti subinchiria spatiul, aveti nevoie de acordul proprietarului expres -adica in scris,
In ceea ce priveste problema subinchirierii, cred ca e destul de clara, insa nu ar trebui ca societatea respectiva sa aiba autorizat ca obiect de activitate inchirierea sau subinchirierea bunurilor imobiliare proprii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Pf ofera in comodat unei firme un spatiu (cu drept de subinchiriere). se poate ca firma sa subinchirieze spatiul altor pf? Veridis Quo Veridis Quo Buna ziua Am o dilema care suna cam asa: >PF ofera in comodat un spatiu unei firme cu drept de subinchiriere stipulat in contract >Firma ofera in ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)