avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare firma de telefonie de strapungere plafon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare firma de telefonie de strapungere plafon

Buna ziua,
Reprezentantul unei firma de telefonie ne-a anuntat ca intentioneaza sa strapunga plafoanele celor 6 scari ale asociatiei, pentru a trage fibra optica. Cine trebuie sa-si dea acordul pentru acesta? Ce se intampla in situatia in care nu se obtine acordul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:25, 30 Iunie 2014
Pe cine a anuntat?
Poate sa va puna si cate o bomba cu efect intarziat, ca asa intentioneaza acea firma, dar ce-i acolo, sat fara caini? Vine cine vrea si face ce vrea pe proprietatea dvs?

Firma vine cu o propunere de a strapunge, nu plafoanele, ci planseele dintre etaje de pe casa scarii - si este o cu totul alta chestiune...
Asociatia noastra si-a dat acordul in aceasta privinta, dar gaurirea sa se faca cu un dispozitiv special (carota - daca zic bine). Acest dispozitiv nu lucreaza pe sistemul rotopercutoarei, rezulta o gaura perfecta, fara zgomot, fara praf, curatenia facandu-se cu un aspirator.
Hotararea o ia comitetul executiv, bineinteles daca are acordul majoritatii proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)
Conditii de aprobare a unei lucrari in zona comuna dintr-un imobil cu ap proprietate personala mariaba mariaba Intr-un imobil de 7 nivele cu apartamente proprietate personala exista cablu TV tras prin strapungerea tuturor etajelor si alt cablu subteran, optic. Se ... (vezi toată discuția)
Problema mea este urmatoarea: locuiesc la casa. suntem 2 proprietari, ... MariaRia MariaRia Problema mea este urmatoarea: Locuiesc la casa. Suntem 2 proprietari, etaj si parter. Cel de la etaj s-a apucat de renovare. Ceea ce ma deranjeaza nu este ... (vezi toată discuția)