avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Am o parcela de pamant mostenire.A-s vrea sa-l donez unui frate.Trebuie sa platesc taxe ptr.asta?De asemenea a-s vrea sa stiu cum se procedeaza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 11:44, 30 Iunie 2014
Donatia este un act care se incheie in forma autentica, ca atare este necesar sa va prezentati la notar, iar acesta va va da toate informatiile referitoare la costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare simpla despre donatie! OvidiuDanut OvidiuDanut Salutare! Desi intuiesc raspunsul totusi am nevoie de o confirmare. Este imperios necesar ca un contract de donatie sa fie incheiat doar prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Testament tip donatie Val3ica Val3ica Am si eu facut de bunicul un testament dar in act mai jos spune ca este donatie. El mai are 2 fete casatorite. Este posibil ca dupa moartea lui sa poate avea ... (vezi toată discuția)
Intrebare act de mostenire, solutie de a evita succesiunea zulg zulg Buna ziua. Daca poate sa ma lamureasca cineva: Bunica mea detine un apartament pe numele ei. O casa la tara si pamant pe numele parintilor ei. Nu are ... (vezi toată discuția)