avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare masina

Buna ziua! Astazi am vandut o masina marca Dacia 1310 anul 1995,care este inscrisa pe firma,si nu stiu cum trebuie sa procedez sa fac actele de vanzare cumparare si sa ii ofer radierea fiscala????

Alte discuții în legătură

Vanzare masina unei persoane fizice fara a face un act de vanzare-cumparare ddd_77 ddd_77 Buna ziua! In urma cu 15-20 ani, socrii mei au vandut o Dacia 1310 unei persoane fizice, fara a face un act de vanzare-cumparare. De la momentul vanzarii si ... (vezi toată discuția)
Certificat de moºtenitor.... fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună ziua, Am o nelămurire, întrebare,precizare -- am avut o maşină Dacia 1310, care este vîndută la data 2011.oct. , dar la primărie este înscrisă ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si ramasa pe numele meu. Haiduc-Viorel Haiduc-Viorel Buna. Am vandut o masina marca Dacia 1310 din 86 acum 5 ani. Am vanduto la un preten care intre timp sa mutat in tara natala, la moldova. El a vanduto intre ... (vezi toată discuția)