avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda neachitata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda neachitata

Buna ziua. In cazul in care o persoana, are de achitat o amenda in suma de 30 000 lei si doreste o esalonare, in cate rate poate plati? (in cati ani). Multumesc

Alte discuții în legătură

Datorie la stat beghean beghean Buna,acum un an de zile am fost amendat de anaf mai precis de directia vamala pentru unele produse acizabile... De curand am primit acasa un plic in care ... (vezi toată discuția)
Mediere refuzata cu rds-rcs turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un contract pe persoana juridica cu RCS-RDS .Le datorez suma de 113 000 ron. Cei de la rds vor sa le platesc in 5 rate ceea ce imi este ... (vezi toată discuția)
În cât timp de la hotărârea judecătorească pot face cerere de eșalonare a amenzii penale, și cum să procedez? Amalia.wu Amalia.wu Buna ziua! Am primit o amenda penala in valoare de 3000 de lei. As vrea sa mi se esaloneze aceasta suma. In cat timp de la hotararea judecatoreasca pot face ... (vezi toată discuția)