avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Datorie la stat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Datorie la stat

Buna,acum un an de zile am fost amendat de anaf mai precis de directia vamala pentru unele produse acizabile...
De curand am primit acasa un plic in care scria ca trebuie sa platesc la anaf suma de aproximativ 30 000 lei aici se include si penlatitati de intarziere etc.

Intrebare pot face cumva sa platesc in rate,esalonat.Cand zic asta ma gandesc la o suma modica deoarece nu dispus de foarte multi bani.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:53, 20 August 2014
Buna ziua,
Depuneti o cerere de esalonare si vedeti daca vi se aproba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie beghean beghean Buna,un prieten a fost prins acum 2 ani cu tigarete de contrabanda,cazul sa judecat. Dar in schimb pentru marfa ce ia confiscato a primit de la Autoritatea ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa se poate plati esalonat? Andrei9208 Andrei9208 Buna ziua, Acum o luna mi-a venit o amenda acasa la care mi s-a aplicat o sanctiune cu caracter administrativ a amenzii in suma de 600 ron, si am fost ... (vezi toată discuția)
Blocarea banilor din tranzactie pos.va rog sa ma jutati!!!!! ancaalina ancaalina Problema, tatal meu are o societate comerciala care detinea 5 puncte de lucru 2 magazine alimentare si 3 magazine de mobila,din 1994 de cand a fost infiintata ... (vezi toată discuția)