Problema,
tatal meu are o societate comerciala care detinea 5 puncte de lucru 2 magazine alimentare si 3 magazine de mobila,din 1994 de cand a fost infiintata firma nu au avut incidente bancare sau intarzieri la rate/leasing-uri,in luna ianuarie anul acesta in urma unei tranzactii pe aparatul pos in valoare de aproximativ 50 000 ron(nu stiu suma exacta) societatea Bancpost a dispus bocarea banilor,considerandui frauda,desi li s-au prezentat toata documentatia ceruta,facturi..etc,banii au ramas blocati in cont(erau la vedere)
mentionez ca in primul rand ei tras comisioanele bancare,in luna februarie au trimis 9300 ron catre finante,restul de bani tinandui in continuuare blocati,de fiecare data cand mergeam la banca sa intrebam ne spuneau ca banii sunt blocati si ca se cerceteaza,dupa 160 de zile banii au fost deblocati deoarece nu s-a dovedit frauda.
In tot acest timp,poate si "ajutati" de criza financiara firma a inregistrat 18 cip-uri bancare,s-au inchis cele 3 magazine de mobila ,s-au inregistrat intarzieri la ratele bancare de peste 90 zile,unul din credite intrand in achitare,firmele de leasing au dispus ridicarea autoturismelor...etc,
Dorim sa dam in judecata societatea Bancpost pentru abuz,ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat!
P.S. dupa ce au blocat banii,Bancpost a facut un alt contract cu societatea noastra pe care nu l-am vazut niciodata si in baza caruia au trimis instiintarile
Cel mai recent răspuns:
ancaalina , utilizator
09:40, 17 Iunie 2009