avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocarea banilor din tranzactie POS.Va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocarea banilor din tranzactie POS.Va rog sa ma jutati!!!!!

Problema,
tatal meu are o societate comerciala care detinea 5 puncte de lucru 2 magazine alimentare si 3 magazine de mobila,din 1994 de cand a fost infiintata firma nu au avut incidente bancare sau intarzieri la rate/leasing-uri,in luna ianuarie anul acesta in urma unei tranzactii pe aparatul pos in valoare de aproximativ 50 000 ron(nu stiu suma exacta) societatea Bancpost a dispus bocarea banilor,considerandui frauda,desi li s-au prezentat toata documentatia ceruta,facturi..etc,banii au ramas blocati in cont(erau la vedere)
mentionez ca in primul rand ei tras comisioanele bancare,in luna februarie au trimis 9300 ron catre finante,restul de bani tinandui in continuuare blocati,de fiecare data cand mergeam la banca sa intrebam ne spuneau ca banii sunt blocati si ca se cerceteaza,dupa 160 de zile banii au fost deblocati deoarece nu s-a dovedit frauda.
In tot acest timp,poate si "ajutati" de criza financiara firma a inregistrat 18 cip-uri bancare,s-au inchis cele 3 magazine de mobila ,s-au inregistrat intarzieri la ratele bancare de peste 90 zile,unul din credite intrand in achitare,firmele de leasing au dispus ridicarea autoturismelor...etc,
Dorim sa dam in judecata societatea Bancpost pentru abuz,ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat!
P.S. dupa ce au blocat banii,Bancpost a facut un alt contract cu societatea noastra pe care nu l-am vazut niciodata si in baza caruia au trimis instiintarile
Cel mai recent răspuns: ancaalina , utilizator 09:40, 17 Iunie 2009
Exista sau nu exista societatea asta a dvs., cum se poate sa faca Bancpost cu voi un contract pe care sa nu-l vedeti niciodata?=D> Nu l-ati semnat? Daca nu l-ati fi semnat, ar insemna ca nu exista contractul.
Ar fi interesant sa sesizati BNR cu privire la acest caz.
Ati putea si sa-i dati in judecata pentru despagubiri, intrucat conduita lor v-a produs prejudicii - daca ati fi putut dispune de banii din cont, ati fi achitat rate, bilete la ordin etc.
ne-au trimis o instiintare de blocare a banilor pe care scria conform contract nr.xxxxx din data februarie 2009,iar banii au fost blocati in ianuarie,noi avem primul contract semnat,datat 2008(noiembrie sau dec nu stiu exact)
as vrea si eu sa-i dam in judecata dar unde gasesc un avocat bun care sa se puna Bancpost,sau nu stiu ce sa zic exista??????// nu vreau sa jignesc,intreb
daca puteti,va rog sa-mi recomandati un avocat bun din Bucuresti pentru aceasta problema.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita leasing persoana fizica mariussmg mariussmg Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: In 2007 s-a incheiat un leasing auto si in 2010 contractul a fost reziliat cu ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata leasing gigelas gigelas Buna ziua, Ce voi intreba aici,are legatura cu topicul de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_539967/Control-fiscal.html ... (vezi toată discuția)
Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)