avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este soarta actiunii de partaj in cazul in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este soarta actiunii de partaj in cazul in care bunul imobil obiect al partajului este adjudecat ?

1. Exista un proces de partaj intre fosti soti..obiectul partajului il constituie un bun imobil ipotecat..2. dupa introducerea actiunii de partaj banca trece la executarea silita a bunului imobil, imobilul fiind adjudecat.
Avand in vedere efectele adjudecarii ce se intampla cu actiunea de partaj?
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 16:20, 30 Iunie 2014
Ramane fara obiect daca nu mai sunt si alte bunuri in masa partajabila sau se restrange la bunurile ramase in masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificarea notarii??? grozavu grozavu Am o situatie mai neobisnuita: - in 2004 se cumpara un imobil (apartament) liber de sarcini, prin act de adjudecare (vanzare silita). Fostul proprietar a fost ... (vezi toată discuția)