Buna ziua,
Intamplarea a fost astazi, este vorba despre sotul meu care distribuie piese auto. Era oprit pe avarii pt a livra marfa unui client ce avea locatia pe o strada cu 'Oprirea interzisa'. In timp ce scotea marfa din masina un anume domn cu o remorca atasata I-a agatat portiera. Nu s.a putut intelege cu el pt a face o amiabila astfel incat respectivul a vrut sa mearga la politie si s.au inteles sa se intalneasca dupa terminarea serviciului. Sotul meu a primit telefon de la acel domn cum ca el se duce la politie acum in conditiile in care sotul nu poate pleca de la serviciu pt a declara accidentul decat dupa terminarea programului.
Care sunt urmarile, ce trebuie sa faca si cine va fi declarat vinovat in toata povestea asta ?
Va multumesc, E.
Are la dispozitie 24 de ore pt declararea accidentului. Probabil va primiu amenda pentru stationare neregulamentara, dar poate spune ca masina s-a defectat si se pregatea sa puna triunghiul reflectorizant in vederea semnalizarii corespunzatoare a avariei, poate politistul e mai intelegator si ii lasa sa faca amiabila. Succes
Culpa comuna??
CEZAR88
buna ziua,
zile trecute mi-a agatat un vecin masina cu masina de la firma la care lucreaza(un autocamion),mentionez ca masina mea era parcara intro zona in ... (vezi toată discuția)