avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor - portiera deschisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor - portiera deschisa

Buna ziua,
Intamplarea a fost astazi, este vorba despre sotul meu care distribuie piese auto. Era oprit pe avarii pt a livra marfa unui client ce avea locatia pe o strada cu 'Oprirea interzisa'. In timp ce scotea marfa din masina un anume domn cu o remorca atasata I-a agatat portiera. Nu s.a putut intelege cu el pt a face o amiabila astfel incat respectivul a vrut sa mearga la politie si s.au inteles sa se intalneasca dupa terminarea serviciului. Sotul meu a primit telefon de la acel domn cum ca el se duce la politie acum in conditiile in care sotul nu poate pleca de la serviciu pt a declara accidentul decat dupa terminarea programului.
Care sunt urmarile, ce trebuie sa faca si cine va fi declarat vinovat in toata povestea asta ?
Va multumesc, E.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
Ela24, utilizator
Cel mai recent răspuns: este , utilizator 17:22, 30 Iunie 2014
Are la dispozitie 24 de ore pt declararea accidentului. Probabil va primiu amenda pentru stationare neregulamentara, dar poate spune ca masina s-a defectat si se pregatea sa puna triunghiul reflectorizant in vederea semnalizarii corespunzatoare a avariei, poate politistul e mai intelegator si ii lasa sa faca amiabila. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu auto stationat pe dn dragos-b dragos-b Salutare, Luni am avut parte de o fericire: circuland agale pe DN22 (Tulcea-Constanta) m-am proptit in fundul unui alt participant la trafic oprit pe ... (vezi toată discuția)
Cine este vinovat de producerea accidentului? veronica33 veronica33 Am si eu o nelamurire in legatura cu vinovatul unui accident, poate ma lamuriti cine este vinovat. S-a produs pe un pod, in panta pe coborare, carosabilul ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna?? CEZAR88 CEZAR88 buna ziua, zile trecute mi-a agatat un vecin masina cu masina de la firma la care lucreaza(un autocamion),mentionez ca masina mea era parcara intro zona in ... (vezi toată discuția)