avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea pe contul SRL-ului?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea pe contul SRL-ului?

Buna ziua,

Am nistea datorii la banci si am pusa poprire pe salar 50% si detin si un SRL. Intrebarea mea este daca pot sa imi puna poprire si pe contul societatii?
Va multumesc si o zi buna.
datoriile sunt pe persoana fizica nu poate interveni pe societate doar pe dividende.
Nu se poate pune poprire pe conturile S.R.L.-ului, deoarece aceasta este o persoana juridica distincta, la care dumneavoastra aveti calitate de asociat/admnistrator, insa intr-adevar dividendele pot fi poprite.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita persoana fizica/srl elisievici elisievici Buna ziua . Urmeaza sa fiu executat pentru o datorie pe persoana fizica...Intrebarea mea este : daca detin si un SRL , executorul poate extinde actiunea de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont - srl justme2019 justme2019 Buna ziua. Doresc sa imi infiintez un SRL (unde sa fiu administrator, fara angajati) ,dar am poprire pe conturile mele de persoana fizica de la un executor ... (vezi toată discuția)
Poprire transferabila in functie de administrator destela destela O poprire de cont, exclusiv pe persoana fizica, se poate extinde la un srl daca administratorul are respectiva poprire pe pers. fizica? De asemenea, se poate ... (vezi toată discuția)