avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordarea pe orizontala la apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordarea pe orizontala la apa rece

Locuiesc intr-un bloc in care racordarea la apa rece este facuta pe verticala . Cativa vecini doresc sa se faca racordarea pe orizontala respectiv pe casa scarii .Mai mult de 50% din locatari nu sunt de acord cu aceasta modificare. Se poate face aceasta modificare fara acordul tuturor locatarilor? Mentionez ca nu sunt restantierii pe scara. Pentru aceasta modificare ce autorizatii trebuiesc luate si sunt firme agreate de societatea de apa pentru a face aceasta modificare?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 20:59, 16 Ianuarie 2015
pai daca majoritatea nu sunt de acord, lucrurile sunt clare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru inchiriere apartament unui s.r.l ContSters205298 ContSters205298 Vreau sa închiriez locuinţa unui s.r.l, am nevoie de acordul locatarilor în plan orizontal şi vertical. Locuiesc la parter am un vecin în plan vertical ... (vezi toată discuția)
Contorizare separata apa parter LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua , stau intr-un bloc cu 4 etaje , o singura scara la parter. Din 10 Familii multe nu vor sa se contorizeze separat la apa (le vin zilnic copii , ... (vezi toată discuția)