avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic droguri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic droguri

Buna ziua. Am o nelamurire. Un prieten a fost primit 3 ani cu suspendare pentru trafic de droguri,prin acordul de recunoastere. Vineri a fost procesul si inca asteptam rezultatul,cu toata ca am inteles ca situatia nu ii se poate schimba in mai rau. Astazi a primit o recomandata de la DIICOT despre o fapta comisa anul trecut,despre care nu s-a pomenit nimic in proces,aceasta fapta fiind diferita de aceea pentru care este el judecat acum. Intrebarea mea este: se poate deschide alt dosar pentru acea fapta daca constituie aceeasi infractiune sau poate afecta intr-un fel sau altul situatia lui de acum? In Ordonanta aceasta scrie la un moment dat

" Avand in vedere materialul de urmarire penala , imprjurarile in care fapta a fost savarsita, urmarile produse precum si persoana si conduita faptuitorului , in cauza sunt aplicabile disp. art 18 alin 1 din cod penal 1968, intrucat fapta prin continutul ei concret nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni urmand a se dispune clasarea. Fata de cele expuse, in temeiul art 19 legea 255/2013 , art 549 alin.1/C.P.P

Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 18:31, 30 Iunie 2014
Daca s-a dispus clasarea, nu il influenteaza cu nimic.
Va multumesc!
Daca Ordonanta pronuntata de procuror a fost de clasare nu se mai poate intampla nimic cu privire la fapta respectiva.

[Nu aveti voie sa va faceti reclama pe forum. Daca doriti publicitate pe Avocatnet.ro contactati administratorii]
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare solutie irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, Imi poate ˝traduce˝ cineva solutia de mai jos? În temeiul art. 341 alin. 6 litera c Cod procedură penală, admite plângerea formulată de ... (vezi toată discuția)
De ce sunt chemat in instanta iar? AinurCosmin AinurCosmin Buna ziua, De curand am primit o citatie de la TB sectia i penala camera preliminara -fond cum ca sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata Marius Nou Marius Nou In urma unei plangeri facute de mine la Politie, cum ca anumite presoane mi-au furat identitatea si au folosit-o in diverse scopuri, Parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)