avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata partiala legislatie europeana
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata partiala legislatie europeana

Am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala in Romania de 8 luni si inca lucrez in Slovacia. Nu am primit inca decizia si, desi la ghiseul de Relatii internationale nu au de lucru niciodata, nu mi se raspunde nici la telefon, nici la mailuri. In plus, se fac niste erori ce dovedesc un total neprofesionalism sau sunt rau intentionate.
Pentru perioada lucrata in Romania, in formularul E 205 s-au omis o perioada de vechime, desi este trecuta in cartea de munca, iar pentru perioada lucrata in Slovacia, formularul a fost trimis dupa luni de zile de asteptari in Cehia. Cui pot sa ma adresez pentru a urgenta? M-am interesat la Bratislava si am aflat ca cei din Cehia l-au trimis luna trecuta in Slovacia. Personalul de aici este cit se poate de profesionist si serios, dar ma lovesc de zidul di Romania peste care nu pot sa trec.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
sesa224195, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Socol Socol Doresc sa depun actele pentru pensionare anticipata in Romania; Ultimii doi ani i-am lucrat in strainatate, cu contract de munca si contributii platite, Pentru ... (vezi toată discuția)
Pasii care trebuie urmati dupa munca sezoniera ContSters345585 ContSters345585 Buna ziua, Vara trecuta am lucrat sezonier cu contract de munca in Cipru din iunie pana in decembrie, urmand sa ma intorc in martie pentru un nou sezon. Am ... (vezi toată discuția)
Anii lucrați în ue pot fi recunoscuți și luați în considerare ca spor de vechime la o firmă din românia? Just-drept Just-drept Un roman daca a lucrat in afara, in zona U.E. timp de 6 ani, apoi s-a intors in Romania si si-a gasit un job la o firma, cum poate sa faca in asa fel ca ... (vezi toată discuția)