avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma inchiriere masini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma inchiriere masini

Buna ziua,

unde pot afla ce acte imi trebuie pentru infiintarea unei firme de inchirieri auto si cel mai important, unde pot afla ce taxe si impozite va trebui sa platesc pentru asa ceva?

multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:49, 30 Iunie 2014
In COR si la finanțe
Cor respectiv Clasificarea ocupatiilor din Romania? sunt 100% incepator si nu cunosc mai nimic in domeniu, daca se poate sa detaliati ar fi perfect.
la finante, respectiv pe site-ul lor? nu am gasit centralizat undeva informatia...
Raspunsul cu COR e eronat.
Informatii despre procedura de inregistrare a unui SRL o gasiti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Satabilirea salariului dupa codul cor ? sadaka sadaka buna tuturor, am o rugamite, imi poate spune cineva cum se face incadrarea la salariul potrivit dupa codul cor . cunosc coeficienti dati in functie de ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate silviu35 silviu35 CE documente trebuie intocmite ptr infiintarea unei societati SRL sau pers fizica. (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)