avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea unui functionar public dintr-o primarie din ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea unui functionar public dintr-o primarie din rural

Buna! am peste 11 ani vechime in munca din 2007 sunt angajata la prmarie ca si consilier, clasa I, grad principal, gradatia 2, clasa de salarizere 38, am studii superioare si doua mastere seriose facute la universitati de prestigiu din tara, ambele in domeniul in care lucrez, iar din 2010-2013 am fost in maternitate , la intorcere dupa o perioada am cerut sa trec la gradul superior si s-a afirmat ca nu se poate? de ce?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 07:14, 3 Iulie 2014
Probabil pentru ca nu aveti evaluarile pe ultimii 2 ani calendaristici, daca ati avut raportul de serviciu suspendat in 2012-2013 pentru concediu de crestere a copilului nicidecum de maternitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie publicã adrian1972 adrian1972 Sunt angajat contractual Inspector de specialitate nivel studii superioare gradul I, gradatia 3 clasa de salarizare 38 coeficient de ierarhizare 2.49 şi ... (vezi toată discuția)
Functionar public avansare ContSters146176 ContSters146176 Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la 27 12 2010 am facut 5 ani vechime in functia de inspector grad profesional asistent,gradatia 1, clasa 37 pot fi ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa profesionala Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt Functionar public in momentul de fata incadrata in functia de publica de referent, clasa III, grad profesional superior, clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)