avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pentru organizarea de cursuri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pentru organizarea de cursuri neacreditate de ministere

Buna ziua!
Peste tot este foarte clara procedura pentru autorizarea unui curs acreditat,
insa, eu doresc sa deschid o firma ca carui obiect de activitate sa fie realizarea cursurilor de muzica, dans, teatru, modeling, pictura, etc. atat pentru adulti cat si pentru copii. In urma realizarii acestor cursuri, persoanele inscrise nu vor primi certificate acrditate, recunoscute de niciun minister. Se vor acorda, la cerere, doar adeverinte/certificate care sa demonstreze faptul ca au participat la un curs organizat de firma noastra.
In acest caz, de ce autorizari este nevoie?
Instructorii trebuie sa aiba o anumita specializare?
Va multumesc anticipat si va doresc o zi frumoasa!
Elena Popescu

Alte discuții în legătură

Organizare de cursuri/workshopuri neacreditate Magdalena Valcan Magdalena Valcan Buna ziua, Doresc sa deschid o firma ca carui obiect de activitate, pe langa furnizarea de servicii conexe actului medical, sa fie si realizarea de cursuri de ... (vezi toată discuția)
Formator de formatori Madalin Lupescu Madalin Lupescu Buna dimineata! Am nevoie de o lamurire privind interpretarea OUG 129/2000 si anume:am urmat in anul 2010 un curs de Formator de Formatori acreditat CNFPA,eu ... (vezi toată discuția)
Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)