Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspunsul prompt!
Din pacate, nu am avut cum sa imi dau seama ca sunt virati bani in plus, pentru ca au tot trimis bani - nu am avut nicio banuiala, mai ales ca m-au asigurat ca, din momentul reinceperii serviciului, aceasta se va opri, doar am depus la timp actele ... Deci mi-am scos din cap ca in acel cont ar putea intra ceva in plus, mai ales de la statul roman ...
M-a deranjat foarte tare atitudinea d-nelor angajate acolo, probabil au mers la intimidare, dar au gresit persoana, de data asta ... Nici gand sa imi spuna cine s-a ocupat de dosar, singura explicatie a fost ca sunt putini angajati, de aceea s-a gresit. Si eu ar fi trebuit sa le bat pe umar, sa le compatimesc si sa scot banii din buzunar, probabil....?
Va rog, ma interesaza foarte tare , cum se poate, in acest sistem al bugetarilor, ca vinovatul/vinovatii sa plateasca si el/ei? Sunt, totusi, platiti din banii publici, ai mei, ai dvs, si ai tuturor platitor de taxe si impozite. In contestatia trimisa la APPS, in atentia d-nului Director al agentiei, am solicitat acest lucru, si m-au ingorat total, nici nu cred ca au inregistrat contestatia, pentru ca nu am primit vreun mail inapoi cu numar de inregistrare.
Eu voi merge din nou acolo, si voi rezolva cumva aceasta problema - sunt foarte constienta ca, daca au fost virati in plus, eu trebuie sa ii dau inapoi, asa este corect - dar ma voi lovi din nou de intoleranta, incompetenta si indiferenta celor de acolo ... Si imi doresc foarte mult ca si ei sa plateasca, pentru ca stiu ca este vorba de foarte multi bani "gresiti " astfel - la foarte, foarte multe mame, si am impresia ca intentionat!
Am tot citit articole pe aceasta tema, de cand am primit scrisoarea de la APPS, si, ca mine sunte sute, poate mii de mame, si eu ma pot considera un caz "fericit" daca pot spune asa. Poate ca majoritatea nu au posibilitatea sau timpul, nervii necesari sa se revolte, dar nu mi se pare deloc in regula. Si perioada de timp scursa este foarte mare, ma pot trezi ca peste alti doi ani si-au dat seama ca mai au o gaura care trebuie acoperita?
Cred ca pe asta se si mizeaza, ca romanii, in general, nu isi cunosc drepturile, deci nu lupta pentru ele. Nu avem timp de pierdut, se stie deja ca stai cu orele in institutiile publice, ei nu folosesc tehnologia secolului in care traim - mail, scan, fax, telefon fix la care sa si raspunda cineva etc ... Deci merg cumva la sigur. Si daca mai primesti si scrisoare recomandata, efectul e cumva garantat.
Eu imi cunosc drepturile, vor fi dezamagiti sa afle, si stiu ca pot sa lupt cu ei, va rog mult sa imi spuneti doar cum ar trebui sa procedez?
Multumesc anitcipat si va doresc o zi buna!