avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anularea mutatiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anularea mutatiei

cum as putea sa ii stric mutatia definitiva a fostului meu concubin de la domiciliul meu,intrucat acesta nu mai locuieste la mine de aproximativ 4 luni?
Cel mai recent răspuns: andreiutza_mv , utilizator 22:27, 11 Mai 2009
nici cum, dar oricum va expira peste 10 ani cand expira cartea de identitate...;)
Revin cu o intebare:ce as putea sa fac ca la implinirea celor 5 ani de concubinaj sa nu emita vreo pretentie asupra spatiului de lociut.In prezent nu locuieste la mine de vreo 4 luni,deci nu au fost 5 ani de concubinaj..Precizez ca spatiul de locuit este proprietatea mea.
Revin cu o intebare:ce as putea sa fac ca la implinirea celor 5 ani de concubinaj sa nu emita vreo pretentie asupra spatiului de lociut.In prezent nu locuieste la mine de vreo 4 luni,deci nu au fost 5 ani de concubinaj..Precizez ca spatiul de locuit este proprietatea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune concubin vs mostenitor marius_vlad marius_vlad Buna ziua, As dori sa va consult in urmatoarea problema: In martie 2009, mama mea a decedat . Aceasta a avut o relatie de concubinaj de aproximativ 20 ani cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Mutatie flotanta gicuta68 gicuta68 buna ziua. ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea sa-mi fac mutatie flotanta? mentionez sint casatorita nelegitim si stau la sot acasa (vezi toată discuția)