buna ziua anul trecut am luat o suma de bani de la o persoana fizica iar timpul a expirat pe 21 iunie iar persoana mai mia dat doua sapt.amanare
va rog spunet.mi si mie
care sunt etapele executarii
dupe depunerea dosarului la executor mai pot inapoia banii persoanei in cauza ( sunt in cautarea unui imprumut dar nu cred ca mai am timp pina pe 8 iulie ultimatum) in cate zile va rog astept raspuns urgent multumesc
Cand ai luat banii de la acea persoana fizica ai semnat vreun act? Ai vreo hotarare judecatoreaca ?
Indiferent de situatie incearca sa te incadrezi in termenul pe care l-a stabilit acea persoana si da-i banii celui care te-a imprumutat. Ai timp suficient.
ma interesa daca mai pot din punct de vedere legal sai inapoiez intreaga suma dupa depunerea dosarului la executorul judecatoresc si daca da cite zile am la dispozitie.Am contract de imprumut cu ipoteca incheiat la notar. Va multumesc
In acest caz va trebui sa te grabesti sa-i dai banii. In situatia in care se va duce la executor, se va proceda la executarea silita asupra bunurilor ipotecate. Posibil sa dureze 2-3 saptamani.
Bunurle ipotecate pot fi luate de persoana pe care ai imprumutat-o sau pot fi scoase la vanzare.
Imprumut
ContSters15891
am luat un imprumut de 500 euro de la o persoana si la care am scris ca ii dau 100 euro dobinda. as vrea sa dau datoria inapoi. nu pe toata ,doar o parte. in 2 ... (vezi toată discuția)