avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Verifica banca daca sunt casatorita sau nu?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Verifica banca daca sunt casatorita sau nu?

as vrea sa stiu: banca verifica persoana care vrea sa obtina un credit daca este casatorita sau nu?
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 22:34, 11 Ianuarie 2015
Banca verifica informatiile continute in fisa solicitantului, cat si a garantului, fisa care va fi completata de catre dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
In calitate de broker va pot spune ca acest criteriu conteaza la scoringul bancar. Conteaza cand se incepe procurarea documentelor pentru dosar unul din ele fiind certificatul de casatorie. Casatorit inseamna avantaj pentru scoring insa este discutabil ... daca sotul/sotia are alte credite, are restante etc pentru unele va conta.

Unele banci insa nu vor verifica situatia partenerului de viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definire notiunea de co-imprumutat harris_bmb harris_bmb doresc sa solicit un credit prima casa si valoarea ratei reprezinta 25% din venitul meu net pe luna. Deci nu este nevoie ca sotia sa contribuie cu venitul ei ... (vezi toată discuția)
Credit banca nerambursat. pot accesa alt credit? kristalluck kristalluck buna seara tuturor,am o nelamurire si sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra.am 2 credite de nevoi personale pe care nu le-am mai platit s-a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)