avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit banca nerambursat. pot accesa alt credit?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit banca nerambursat. pot accesa alt credit?

buna seara tuturor,am o nelamurire si sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra.am 2 credite de nevoi personale pe care nu le-am mai platit s-a ajuns la proprire de venit etc.de curand m-am casatorit ,sotia si-a schimbat toate actele personale pe numele meu de familie.am dori sa aplicam pt un nou credit pe numele ei bineinteles si ne intereseaza daca ceea ce am mentionat mai sus are vreo implicare directa in succesul sau insuccesul primirii acelui credit.mentionez ca sotia nu a avut niciodata vreun credit la banca.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:32, 27 Martie 2012
Depinde de verificarile pe care le face banca. Exista posibilitatea ca aceasta sa acorde sotiei dvs. creditul dar in conditiile in care alta persoana este garant sau codebitor. Avand in vedere ca dvs. aveti credite restante, cu siguranta sunteti inregistrat in arhiva Centralei de Riscuri Bancare.
Exista banci care nu verifica sotul/sotia in bazele de date. Inspre una din aceste banci va trebui sa va indreptati in cazul dvs. Altele verifica sotul chiar daca nu este codebitor. Regulamentul acestui forum nu imi permite sa dau numele bancilor, dar puteti merge la un broker din localitatea dvs sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut banca mismandra mismandra Buna ziua. Rog sa ma lamuriti asupra unei dileme. Sotia sta in casa mamei ei figurand ca fiind luata in spatiu, casa fiind proprietatea mamei sotiei. A facut ... (vezi toată discuția)
Garant la banca tinaa tinaa buna ziua . sunt garant, pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca , pentru sotul meu cu care sunt in divort . daca el nu plateste sunt obligata sa ... (vezi toată discuția)
Se pot executa silit bunurile sotului? si in ce conditii? Mihaela_eu Mihaela_eu Am un credit de nevoie personale fara giranti pt care nu am obtinut reesalonare de la banca si nu mai fac fata sa achit. Nu am bunuri pe numele meu insa sotul ... (vezi toată discuția)