avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare limitatoare de viteza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare limitatoare de viteza

In ce conditii se poate face montarea unor limitatoare de viteza pe un drum privat cu utilitate publica?
Mai exact eu locuiesc intr-un ansamblu rezidential cu mai multe blocuri, unde fiecare detine cota parte din teren, cu drum de acces, iar vecinii mei vor sa monteze pe acest drum limitatoare de viteza. In ce conditii o pot face? Carei legi trebuie sa se supuna?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:57, 1 Iulie 2014
Daca drumul este in proprietatea celor care locuiesc in zona si acestia sunt organizati in asociatie de proprietari, atunci decizia se ia in comitetul executiv al asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari la case Miha Munteanu Miha Munteanu Buna ziua, Am o intrebare legata de constituirea unei asociatii de proprietari intr-o zona de case unde exista doar jumatate dintr-un drum de acces in cota ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute tody tody Buna ziua.Locuiesc intr-un complex rezidential format din 3 blocuri.Constructorul a facut pe o parcela si blocuri , dar si 3 case , toate avand aceeasi cale de ... (vezi toată discuția)
documente necesare montare bariere pe proprietatea privata KGF77 KGF77 Buna ziua, locuiesc intr-un ansamblu rezidential si firma cu care dorim sa montam bariere de acces in complex ne solicita A C si acord cu privire la montarea ... (vezi toată discuția)