avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere spatiu website
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere spatiu website

Salut intrebarea mea suna cam asa:
In ce ma pot incadra fiscal daca as dori sa cumpar un site web, si sa inchiriez spatiu in el pentru persoane interesate contra unei sume de bani. Cum pot face un contract de inchiriere pentru acest lucru si in ce ma pot incadra fiscal. PFA sau SRL sau pot doar sa ma duc sa vars in fondul statului 16% din profit. Dar cum fac contract de inchiriere? Sunt total nelamurit va rog sa ma ajutati cu rezolvare cat mai simpla ca si timp pierdut pe la diverse institutii si taxe, timbre si altele platite in exces. Vreau sa stiu daca ma pot apuca sau las balta ideea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin233 , utilizator 16:45, 2 Iulie 2014
Cred ca cel mai bine este sa va inregistrati la O.R.C. si apoi sa incepeti activitatea.
lăsați baltă ideea...
mersi mult de raspuns, vad ca e mult prea greu sa infintez un PFA. Daca as dori sa fac un pfa care chiar sa ma ajute mult de tot as face pe 10-12 ramuri ca sa pot face mai multe lucruri deodata, sa nu fiu nevoit sa il inchid daca o ramura nu imi merge. Dar din cate vad imi trebuie cam 3000 ron pentru treaba asta+ contabilitate care e o mare bataie de cap si ca sa angajez contabil imi trebuie lunar 1500 ron numai pentru el. Nu stiu ce pot face incat daca vreau sa prestez un serviciu sau daca vreau sa cumpar un site si mai tarziu sa il vand sa ma pot duce la sectia financiara sa platesc 16% din eventualul profit si sa am ceva la mana ca am facut asta in perfecta legalitate. Mult prea complex sistemul asa ca las balta ideea.... . Ce pot face din cate vad sa astept sa ii creasca pretul mult si cand ma hotarasc sa il vand sa infintez pfa si sa il vand cu chitanta. Asta cred ca e cel mai bine ....
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
Alin233, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref infiintare pfa blindguardian blindguardian Buna ziua As dori sa-mi infintez un PFA cu mai multe domenii de activitate: 9511 Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice 6311 ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare de produse software (pc) Florin Botea Florin Botea Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa public spre vanzare un produs software dezvoltat de mine. Mai exact: o aplicatie de semnare digitala ce va ... (vezi toată discuția)