avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de vanzare-cumparare cu discount
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de vanzare-cumparare cu discount

intr-un contract de vanzare cumparare este legal sa se acorde discount fiind conditionat de respectarea unui termen de plata?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:50, 2 Iulie 2014
Buna ziua,
Da, contractul este legea partilor deci se poat stipula si o asemenea prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contract de vanzare-cumparare ARIANA_2007 ARIANA_2007 In contractul de vanzare cumparare marfa apare urmatoarea propozitie : \"Marfurile care fac obiectul contractului de vanzare-cumparare raman in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Evacuare comodatar cls cls Buna ziua. Va scriu in calitate de comodatar care urmeaza sa fie evacuat. Situatia este urmatoarea: am incheiat un contract de comodat pentru un apartament; ... (vezi toată discuția)
Despre neexecutarea obligatiilor care rezulta din contract sm23 sm23 am incheiat un contract de vanzare cumparare, contract prin care vanzatorul se obliga sa-mi predea bunul la un anumit termen, iar in cazul nerespectarii ... (vezi toată discuția)