avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract servicii Internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract servicii Internet

Buna ziua,
Intampin urmatoarea problema:
Am avut un ctr de inteernet cu o firma, in momentul in care a fost cumparata de rds acestia au preluat baza de date si m-au sunat sa ma intrebe daca "resemnez ctr. cu ei" le-am raspuns ca nu doresc. Am fost contactata in repetate randuri, pana cand le-am spus sa nu ma mai hartuiasca, intr-un final potolindu-se cu telefoanele, eu aveam cablul la fosta firma platit in avans, firma respectiva restituindu-mi sumele platite, in baza unei cerei facute de mine. Doresc sa mentionez ca din momentul in care m-au anuntat ca vor fi preluati de rds si daca nu resemnez ctr cu ei, imi vor opri netul, chair l-au oprit, in data de 16 dec., si mi-au dat inapoi ce platisem in avans pana pt. luna martie. Dar acum primesc mailuri de la rds ca am facturi restante. Am facut o cerere prin care solicit sa nu mai fiu informata cu privire la factrui restante pt. ca eu nu am ctr. cu ei, ba mai mult, mi-au oprit internetul atunci cand firma cealalta a fost preluata de ei. Problema este ca mi-au spus sa depun cerere de reziliere. Ideea este ca vreau sa scap de ei, ce trebuie sa fac?Sa depun chair si retroactiv o cer. de reziliere a fostului contract cu cealalta firma?si mentionez rezilierea cu data de 16 dec.?sau cum?sau pot sa nu fac nimic pentru ca intr-o zi vor inceta cu mailurile, pentru ca sunt luni in care ba imi trimit mail cum ca incep intreruperea serviciilor, ba luni in care imi scriu ca nu am platit?
Cel mai recent răspuns: ContSters304388 , utilizator 11:14, 2 Iulie 2014
odata ce contractul cu fosta societate , s-a incheiat , ca asa inteleg din moment ce ati primit inapoi banii achitati in avans , ce reziliere sa mai semnati ??? daca nu aveti nici un contract semnat cu actuala societate , nu inteleg de ce nu-i ignorati . posibil sa figurati in baza de date cu vre-un precontract intre societati , adica fosta societate si-a vandut toate activele cu tot cu clienti , iar cei de acum va tot cauta in speranta ca poate semnati cu ei .

cea mai buna solutia ar fi sa cereti o oferta si vedeti ce produse mai avantajoase au .
de incetat cu mail-urile nu or sa inceteze niciodata....
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de servicii emisa fara contract clascu clascu Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea problema: Am avut un contract pentru livrare servicii de internet incheiat intre firma mea si firma Airbites, ... (vezi toată discuția)
Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)
Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)