avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 448, art 27
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 448, art 27

Buna ziua,
Acum 2 luni am obtinut un credit auto in valoare mai mica de 10000E pentru tatal meu, nevazator gradul I.
La mai putin de o luna dupa achizitie am aflat de existenta art.27 din legea 448/2006 ce imi da dreptul de a achizitiona un autoturism prin credit bancar iar plata dobanzii facandu-se de catre agentia persoanelor cu handicap (arges in cazul de fata).
Cand am mers la DGPPH Arges pentru a depune actele la dosar mi-au spus cat se poate de clar (urmand sa primesc si raspuns oficial) ca nu o sa beneficiez de respectiva lege deoarece conform Hotararii nr 268/2007 art.17 trebuia sa fac dosarul inaintea obtinerii creditului.
In urma unor discutii telefonice, DGPPH Bucuresti imi da dreptate si ma indeamna sa merg in instanta.
Orice sfaturi sunt bine primite, multumesc.
Cel mai recent răspuns: eu1988 , utilizator 23:27, 2 Iulie 2014
Buna seara o persoana cu handicap accentuat gr. 1 poate fi data in judecata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pentru persoane cu dizabilitati Margareta666 Margareta666 Buna ziua! Sunt incadrata in gradul II de invaliditate(am un picior mai scurt:\">). Am aflat de la un coleg nevazator(cu gradul I)ca pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)
Dobanda unui credit bancar suportata de stat geonicola geonicola Buna ziua! Va rog,daca nu va suparati, am si eu o intrebare la dumneavoastra. Ma numesc Nicolae Gheorghe,nascut la data de 22.07.1959,sunt persoana cu ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, achizitie masina ContSters278981 ContSters278981 Buna seara! Am 26 de ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent,doresc sa fac un credit bancar cu plata dobanzi de catre stat.. am o pensie de ... (vezi toată discuția)