avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de inregistrare

Buna ziua. Astazi mi sa eliberat certificatul de Inregistrare al unui SRL-D. As dori sa aflu si eu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i fac. Am inteles ca trebuie din nou alt contract de comodat cu proprietarul spatiului in care am sediu social, trebuie din nou la banca sa mai fac niste formalitati? care sunt urmatoarele etape?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 16:50, 2 Iulie 2014
Depinde ce vreti sa faceti mai departe.
De vreme ce comodatul pe sediu este in regula ... si a fost inregistrat ca atare de onrc .. nu vad de ca faceti un alt comodat. Doar daca aveti nevoie de punct de lucru ....
Contul bancar .... este o necesitate in raport de dispozitiile legii contabilitatii pentru a nu opera cu cash.
Restul demersurilor depind de activitatea pe care vreti sa o desfasurati.
Momentan pana in luna Septembrie nu o sa exista punct de lucru. Vreau sa imi fac stampila si sa fiu in regula cu toata firma. punctul de lucru o sa fie in Septembrie. Dar pana atunci vreau sa fiu legalizat din toate punctele de vedere pt a putea incepe miscarile financiare pe firma. cumpararea unui Stand , cumpararea produseleor ce urmeaza comercializate. (Cheltuieli pe firma) de aceea vreau sa stiu exact daca sunt in regula cu tot
Contractul de comodat sa facut bine. Cei de la registru mi-au solicitat ulterior si NOMENCLATORUL STRADAL deoarece pe actul de vanzare cumparare nu era specificat NR la adresa pt ca in 1991 cand sa facut acest act nu exista nr la strada. Eu l-am intocmit ca viitor reprezentant al societatii, comform nr reprezentand rezervarea firmei , comform datelor administratorului si pe perioada de 4 ani cu drept de prelungire prin act aditional . Absolut tot. Dar cineva mi-a spus ca o sa trebuiasca un contract intre societate(dupa ce iese cert de inregistrare si stampila si proprietar).
luati legatura cu un contabil, el va va indruma ce trebuie sa faceti. Inregistrare la Anaf, stampila, registre de casa, etc....
ok. deci inafara vizitei la banca si stampilei , momentan pana la punctul de lucru nu mai am nimic ce sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl, refuz din partea administratiei pentru acord din cauza datoriilor la intretinere, costindaniel2011 costindaniel2011 Buna ziua, O intrebare: Am o firma in curs de infiintare. Problema este ca Administratorul nu vrea sa imi puna stampila pentru acordul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe firma nou infiintata, cu sediu social fara activitate si fara punct de lucru sdfghjk sdfghjk Buna seara, societatea de-abia a fost infiintata si are sediul social la un cabinet de avocat din Bucuresti, fara activitate, doar se primeste corespondenta. ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma elysapo elysapo As vrea sa imi deschid o firma care se ocupa cu gazduire de saituri, prestari servicii montare camere de supraveghere, service pentru calculatoare...c-am tot ... (vezi toată discuția)