Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare: pe fisa sintetica pe platitor de la ANAF la finalul fisei imi apar urmatoarele:
- debit = 0
- dobanda = 75 (din care 43 neconfirmati)
- penalitati de intarziere = 115 (din care 9 neconfirmati).
Iar, pe diferente la Venituri ale bugetelor asigurarilor sociale de stat incasate in contul unic, in curs de distribuire = 249 si tot la diferente la Venituri ale bugetului de stat incasate in contul unic, in curs de distribuire = 229.
Asta nu inseamna ca 249+229 sunt platiti in plus si din ei ar trebui scazuti 115 +75?
Ce ar trebui sa depun la ANAF ca sa scap de dob si pen? (am intrebat dar de la fisa mi-a spus ca ar trebui sa stiu eu).
Multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.