avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere la serviciu din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere la serviciu din CCC

Buna ziua !!! am nascut un copil pe data de 25 august 2012 va rog sa.mi comunicati data exacta dupa doi ani , cind trebuie sa ma intorc la servici ,,,avind in vedere ca 25 iulie cade vineri, urmatoarele zile sunt wekend si sa nu ramina descoperite,,,pot incepe activitatea in munca in data de 25 iulie 2014 ??? va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:11, 5 Iulie 2014
1. Primiti indemnizatie pentru CCC inclusiv pentru data de 25 iulie.

2. - Decizia de reluare a activitatii trebuie sa fie cu data de 26 iulie.
- Daca in unitatea dvs. se lucreaza pe data de sambata 26 iulie atunci veti lucra si dvs. si veti fi platita.
- Daca nu se lucreaza sambata atunci veti lucra efectiv incepand cu luni 28 iulie (dar decizia de reluare a activitatii trebuie sa fie cu data de 26 iulie, chiar daca pica intr-o zi de sambata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere revenire din cic la serviciu lacra1985 lacra1985 Buna seara. Pe 29 februarie 2012 am nascut si pe data de 11 aprilie am intrat in CIC. Pe 29 februarie 2014 se implinesc doi ani si vroiam sa stiu cand ... (vezi toată discuția)
reintoarcere munca din ccc giugiuc giugiuc Buna ziua...am si eu o nelamurire....momentan sunt in CCC pana pe 5 august 2012...doresc sa stiu care este data la care trebuie sa ma intorc la munca? 5 sau 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului comandanut comandanut sotia mea a nascut pe 1.06.2011 dar dosarul pentru indemnizatie a fost depus pe 4 .08.2011 pentru o perioada de 2 ani . pana cand va primi indemnizatie si pe ... (vezi toată discuția)