avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament adjudecat- ce solutii mai am ?
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament adjudecat- ce solutii mai am ?

daca apartamentul meu s-a adjudecat la a 3 a sedinta de executare silita....m-ai sant sanse de contestat executarea...ce solutii m-ai am....
Nu prea mai aveti ce face.
Doar sa existe vreun viciu de procedura...
si ce vicii de procedura...asa putea cauta ...sa zicem...

ma pot agata de ceva...sau imi vad de treaba mea....

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
pana acum de ce nu ati contestat????
probabil pentru ca nu am stiut....pot afla si eu care ar fi aceste vicii de procedura....
deci am nevoie de o indrumare...daca puteti si doriti sa ma ajutati e bine daca nu ...asta e nu e nevoie sa ma ,,certati,,...pentru ca nu ma pricep...probabil daca eram asa priceput nu m-ai apelam la dumneavoastra....multumesc frumos...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
Maricel09, utilizator

Alte discuții în legătură

Adjudecare imobil licitatie publica - anulare contract de inchiriere Fullbet Fullbet Am imprumutat o suma de bani unei persoane care mi-a garantat imprumutul cu un imobil personal. Intr-un final din cauza ca acesta nu mi-a restituit imprumutul, ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat la licitație un apartament cu succesiunea nedezbătută, motiv pentru care nu reușesc să evacuez moștenitorii. ce să fac, că nu mai știu? Gabriel1978 Gabriel1978 In mai 2016 am adjudecat un apartament la o licitatie. Apartamentul era scos la vanzare din 2012, pentru datorii mai vechi catre banca, in ianuarie 2015 unul ... (vezi toată discuția)
Detalii executare silita / licitatie carepecare carepecare Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este procedura in mare in ceea ce priveste procesul de executare silita? M-am interesat la cateva banci si am primit ... (vezi toată discuția)