avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare hotarare cu titlul executoriu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare hotarare cu titlul executoriu

Buna ziua. Doresc sa stiu daca pot anula o hot jud executorie, deoarece mi-a fost comunicat faptul ca nu mai poate fi pusa in executare,motivul fiind ca s-a prescris. A capatat titlul executoriu in anul 2010, iar in anul 2013 mi s-a spus ca nu mai poate fi executata hotararea.
Va rog frumos sa ma sfatuiti.
In prezent am pe rol proces pentru majorarea pensie de intretinere.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 3 Iulie 2014
Daca s-a prescris nu mai poate fi executata.
Ar fi bine sa mergeti cu toate actele la avocat pentru a va lamuri.
Fara a se vedea actele nu se poate trage nicio concluzie.
iar in anul 2013 mi s-a spus

de catre cine ? Apoi, de atunci a mai trecut un an..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Stancu Aurelian Stancu Aurelian buna ziua, as dori sa stiu si eu daca in cazul unui proces civil si anume, un divort este posibil sa se dea doua sentinte definitive si irevocabile pentru ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Intrebare Adrian Daniel Adrian Daniel Buna seara am o intrebare mai pot fi executat silit ptr un credit nebancar luat in anul 2013,anul trecut am primit o instiintare de executare silit din partea ... (vezi toată discuția)