avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Acuzat pe nedrept
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Acuzat pe nedrept

Detin o suprafata cultivata cu grau in apropierea unei plantatii de vie,societatea care detine via a facut tratament cu erbicid total in vie pt starpirea buruienelor ,iar muncitorii din neglijenta au stropit si unii lastari, acum eu sunt acuzat de distrugere vitei de vie fara ca eu sa aplic vreun erbicid in cultura de grau,cum pot eu dovedi nevinovatia? ce expertize sa cer politiei sa efectueze?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:00, 3 Iulie 2014
solicitati Agentiei de Mediu, sa analizeze mostre de la limita cu parcela dvs, dar si de la multiple distante mai mari, in interiorul plantatiei de vie, sa faceti dovada ca substanta/ erbicidul a fost aplicat asupra buruienilor din intreaga vie.
Cei de acolo cunosc cum di de unde se iau mostre de substanta. Incercati sa aflaci cu ce ierbicid s-a dat. Va va ajuta mult informatia
Este greu sa fiti acuzat daca nu ati stropit dvs.

Se vor face cercetari si se va stabili vinovatul si daca fapta intruneste elementele constitutive ale infractiunii de distrugere.
Solicitati efectuarea unor expertize tehnice judiciare in specializarea chimie (pentru identificare substanta cu care s-a stropit), ecologie si protectia mediului pentru determinare suprafata afectata de stropire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Importanta sau neimportanta fotografiei in cadrul raportului de constatare tehnico-stiintifica CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In raportul de constatare tehnico-stiintific nu exista obligativitatea de a se efectua si fotografii? Aceasta intrebare este la modul general. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Caracteristic substantei active de tip jwh Marka Marka Buna ziua. Solicit sprijinul dvs. pentru lamurirea interpretarii unor aspecte dintr-un raport de analiza tehnico-stiintifica. 1. Intr-o speta, instanta ... (vezi toată discuția)
Cultura pe pe un teren pe care nu sunt titular Iulia2012 Iulia2012 Buna ziua, Am nevoie de sfaturile dvs. in urmatoarea problema. Pe un teren de 6 arii am plantat salcami (bunica, eu, tatal meu, mama, sora si sotul ei). ... (vezi toată discuția)