avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anulare penalizari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anulare penalizari

Am datorii la financia de la Cas iar penalizarile dubleaza suma, exista vreo modalitate pentru a scapa de acestea.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:22, 5 Iulie 2014
Buna seara,
Da, scapati de ele daca le platiti.
Sunt calculate in baza legala, nu exista nicio varianta de scapare.
Trebuie sa faceti contestatie impotriva aplicarii de majorari si penalizari de intarziere in 30 de zile de la data comunicarii Deciziilor.

Puteti merge pe ideea ca aplicarea de penalizari presupune ca dvs. sa fi avut cunostinta de aceasta obligatie de plata , ori in cazul dvs. ati primit comunicarea abia acum cateva zile.

Bafta!
unde, cum se face contestatie?
Faceti o contestatie scrisa catre cei care v-au trimis Deciziile de impunere, respectiv Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti si trimiteti contestatia prin posta , recomandata cu confirmare de primire pe adresa lor, in termenul de 30 de zile de la comunicare.

Bafta!

Alte discuții în legătură

Vechime obligatie fiscala de plata sabinna sabinna In 2006 am avut un control-inspectie fiscala. Prin decizie de impunere s-a stabilit o suma de plata reprezentand impozit pe cladiri si accesoriile aferente ... (vezi toată discuția)
Impozit 5,5% sanatate din tranzactii imobiliare Iulian2013 Iulian2013 Buna ziua, Azi am primit o citatie de plata de la ANAF precum datorez 34 .000 lei + 16.000 lei penalitati din vanzarea unui imobil din com. Balotesti , jud. ... (vezi toată discuția)
Cas din 2005? lucti lucti Cum pot sa scap de plata dobinzilor la cas din anul 2005, care sant calculate pana in 2010?(cas-ul in suma de 1207,a fost calculat la un profit mai mare fata ... (vezi toată discuția)