avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cas din 2005?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cas din 2005?

Cum pot sa scap de plata dobinzilor la cas din anul 2005, care sant calculate pana in 2010?(cas-ul in suma de 1207,a fost calculat la un profit mai mare fata de cel real, iar dobanda este de 1712).Nu am depus nici contestatie la SOMATIA DIN 2010. X-(
Cel mai recent răspuns: lucti , utilizator 18:40, 25 Ianuarie 2013
In primul rand, contributia de plata pentru CAS nu se calculeaza la profit, ci la venituri: la veniturile PF sau AF daca in aceasta calitate postati, sau la veniturile angajatilor daca postati in calitate de angajator.
In al doilea rand, nu aveti cum "sa scapati" de plata majorarilor si penalitatilor, trebuie sa le platiti.
Cum e posibil ca din 2005 abia acum sa va revolte modalitatea de calcul gresita pe care au aplicat-o cei de la CAS?
Daca nu ati contestat decizia de impunere/instiintarea de plata, in termenul legal de 30 de zile de la data comunicarii acesteia, astazi nu aveti cum sa va exonerati de plata sumei stabilite.
Multumesc pt. raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari socialede sanatate agudaru_radu agudaru_radu Buna ziua, am avut un af care l-am inchis in 2010 si zilele astea mi-a venit o somatie ca trebuie sa platesc contrib. sociale la asigurarile sociale de ... (vezi toată discuția)
Somatie casa de asigurari pt. af fluturas_cris fluturas_cris Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat .... In septembrie 2002 am deschis un AF, care a functionat ca magazin alimentar pana in iulie 2007, atunci cand ... (vezi toată discuția)
Contributia de sanatate doinadaciu doinadaciu Buna ziua! In situatia in care o persoana este incadrata cu carte de munca si a platit cass si desfasoara si o activitate independenta respectiv cabinet ... (vezi toată discuția)