avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anulare penalizari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anulare penalizari

Am datorii la financia de la Cas iar penalizarile dubleaza suma, exista vreo modalitate pentru a scapa de acestea.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:22, 5 Iulie 2014
caciulatu a scris:

Am datorii la financia de la Cas iar penalizarile dubleaza suma, exista vreo modalitate pentru a scapa de acestea.

Daca nu puteti contesta datoria, pentru faptul ca nu ati platit-o la timp, e normal sa fiti sanctionat.

Deci, contestatia trebuie indreptata impotriva datoriei iar nu a penalitatilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2014
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime obligatie fiscala de plata sabinna sabinna In 2006 am avut un control-inspectie fiscala. Prin decizie de impunere s-a stabilit o suma de plata reprezentand impozit pe cladiri si accesoriile aferente ... (vezi toată discuția)
Impozit 5,5% sanatate din tranzactii imobiliare Iulian2013 Iulian2013 Buna ziua, Azi am primit o citatie de plata de la ANAF precum datorez 34 .000 lei + 16.000 lei penalitati din vanzarea unui imobil din com. Balotesti , jud. ... (vezi toată discuția)
Cas din 2005? lucti lucti Cum pot sa scap de plata dobinzilor la cas din anul 2005, care sant calculate pana in 2010?(cas-ul in suma de 1207,a fost calculat la un profit mai mare fata ... (vezi toată discuția)