avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgentare redactare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgentare redactare hotarare

#-o buna ziua! O hotarere din 21.01.2014,la mijloc un minor,proces paternitate- am depus doua cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti,au trecut 6 luni si domnii judecatori au intrat in vacanta.... un sfat? oare vor redacta anul acesta hotararea? mai e cineva in cazul meu ?in textul de lege nu scrie ca sunt obligati sa redacteze hotararea in cel mult 60 de zile? Cand am depus cea de-a doua cerere de urgentare mi s.a spus ca ar trebuie sa vin saptamanal pana se va gandi sa citeasca si cererea mea... :(:((
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 07:11, 3 Iulie 2014
chemați în judecată... judecătoria. pe bune, pentru obligația de a face.
Am depus 6 cereri de urgentarea redactarii si comunicare SI DEGEABA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces anulare decizie de concediere nutyk nutyk Am actionat in judecata firma la care am lucrat si am castigat (am intrat pe sitte-ul lor), insa au trecut 26 de zile lucratoare si inca nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Cerere urgentare redactare ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua si La multi ani...Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de urgentare a redactari unei hotarari judecatoresti...astept comunicarea de mai ... (vezi toată discuția)
Cu politia am castigat...dar ce pot sa fac impotriva judecatoriei? bradstefan bradstefan Buna ziua, In aprilie anul trecut mi s-a retinut permisul pentru depasire de viteza in localitate, fara dovada si fara sa mi se arate o inregistrare (eu ... (vezi toată discuția)