avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna seara persoana care ma imprumutat si care vrea sa depuna dosarul de executare silita mia propus sa merg maine sa fac un act de vanzare cumparare la notar in favoarea lui. spunind ca voi putea vinde la urma acest imobil pana in luna ianuarie anul viitor . Este bine sa fac acest lucru? va multumesc anticipat
Daca ii vindeti sau ii veti da in plata nu mai sunteti proprietar, asa ca ce sa mai vindeti dvs pana la anul ? Deci NU, nu e bine.
Cat e datoria si cat valoreaza imobilul ?
Eu zic sa nu mergeti si sa nu faceti asemenea act!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut Laurentiu00 Laurentiu00 Buna Seara ........................ Am imprumutat o societate cu o anumita suma , in care a garantat cu un imobil , termenul pentru restituire era de 30 zile , ... (vezi toată discuția)
Am o problema,va rog putin ajutor catalinush catalinush Buna ziua,am o mica mare problema,tatal meu a imprumutat bani de la 3-4 banci,sincer nu stiu cum toate i-au dat bani,credit de consum si de aproape 1 an de ... (vezi toată discuția)
Executare Ale1980 Ale1980 In anul 1978 parintii mei au cumparat o casa cu un contract de mana. In anul 2006 eu cu fratele meu decidem sa finalizam contractul legal la notariat, noi ... (vezi toată discuția)