avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de incadrare

buna seara,
as dori si eu sa mi se spuna ce salar de incadrare ar trebui sa am:
- asistent medical princ. cu postliceala
- vechime 30 de ani
- incadrata la un spital de urgenta.
Am incercat sa gasesc logic care este metoda de calcul, ce anume cu ce anume se inmulteste pentru a stabili salariul de incadrare.

Alte discuții în legătură

Salariu dupa cic corina30tg corina30tg Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital. Luna viitoare reincep serviciul dupa CIC si as dori sa stiu exact care sunt legile care reglementeaza stabilirea ... (vezi toată discuția)
Calcularea salariului de incadrare ContSters23466 ContSters23466 Lucrez intr-un spital de urgenta cu peste 400 de paturi ca asistent principal cu peste 30 de ani vechime in profesie. Va rog spuneti-mi si mie care ar fi ... (vezi toată discuția)
Salarii asistenti medicali beatricemv beatricemv buna ziua! sunt asistent medical si lucrez din noiembrie1994.am inceput ca sora medicala in urma liceului sanitar si am terminat postliceala in 1997 cand mi ... (vezi toată discuția)