Parintii mei au vandut o suprafata de pamant in urma cu doi ani, la notar, au primit banii asa cum s-au impacat cu cumparatorul. Noul proprietar nu a venit la primarie sa declare ca el este proprietar asa ca functionarii primariei au incasat de la parintii mei in continuare impozitul pe pamant.
Ce trebuie facut ca parintii mei sa nu mai plateasca impozitul si eventual sa recupereze banii platiti dupa ce au vandut pamantul?
Va multumesc!
Sunt de acord cu dumneavoastra dar, de la notar parintii mei nu au primit nici un act - nici macar o adeverinta.
Tocmai aici este problema ca ei nu au cu ce sa faca dovada ca au instrainat suprafata de pamant in cauza.
Parintii dumneavoastra se pot prezenta la primarie cu contractul de vanzare cumparare si sa solicite radierea din registru agricol a respectivului teren vandut. cat despre impozitul platit, daca nu ajunge la o intelegere cu acei cumparatori sa-i achite aei acel impozit ....se pot adresa instantei de judecata pentru a solicita precuperarea prejudiciului produs prin acest fapt.
Sunt de acord cu dumneavoastra dar, de la notar parintii mei nu au primit nici un act - nici macar o adeverinta.
Tocmai aici este problema ca ei nu au cu ce sa faca dovada ca au instrainat suprafata de pamant in cauza,
Radiere auto
daria09
Tatal meu a vandut in urma cu 4 ani o autoutilitara Aro. Nu a facut radierea deoarece noul proprietar l-a rugat sa o amane pana la expirarea vericarii RAR, dar ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto
mihaita77
am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)