avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj, stabilire venituri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj, stabilire venituri

Buna ziua! Am fost casatorita 15ani, am divortat si vreau sa facem partajul prin instanta deoarece nu ne putem intelege asupra cotelor. Eu am realizat venituri substantiale in toata aceasta perioada. acum in instanta se cere valoarea totala a veniturilor, cum in 2005 s-au denominat banii aceasta valoare a fost calculata la RON. In 1996 de exemplu intr-o luna realizam 850.000 lei iar acum s-au adunat 85 lei, ceea ce nu este dupa mine corect.In acea perioada cu 850.000 lei realizam foarte multe iar cu 85 ron mai nimic.Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:53, 3 Iulie 2014
Se poate transforma suma in euro sau dolari si vedem cati dolari reprezentau in 2005 cei 85 de lei.
mai degraba se indexeaza cu rata inflatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces denominare 2005 rol > ron stefandumitrescu28 stefandumitrescu28 Salutare, Recent am gasit in casa bunicului un carnet de economii la CEC. Se pare ca pana in anul 2001 timp de 10 ani a depus bani pe numele meu, in jur de ... (vezi toată discuția)
Restituire un imprumut Coman Constantin Coman Constantin Am imprumuntat 2000 lei in anul 1998. Cati lei trebuie sa restitui in 2019? (vezi toată discuția)
Valabilitate instrumente economisire cec liviul68 liviul68 Sunt posesorul unor librete CEC \"cu dobanda pe termen\" si \"cu dobanda si castiguri in autoturisme\" emise in anul 1985. Doresc sa stiu daca in prezent mai ... (vezi toată discuția)