avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu creditul Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu creditul Prima Casa

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un sfat! In decembrie 2013 am cumparat un apartament prin Prima Casa, am lucrat cu o sucursala BRD. Zilele trecute m-a sunat o doamna din sucursala sa ma roage sa merg la banca cu contractul de credit si sa fac schimb cu contractul pe care il au ei pentru ca exemplarul lor nu este semnat de un director din centrala :-)) asta cu promisiunea ca voi primi dupa ceva timp exemplarul cu toate semnaturile. in plus mi-a zis ca au mai ramas ceva documente nesemnate si sa merg urgent sa le semnez pentru ca are un audit si trebuie sa dea explicatii pentru documente nesemnate. Intuitia clar imi zice sa nu fac nicio miscare, nu ii dau nimic, nu semnez nimic. Intrebarea este daca refuz sa mai semnez documente si sa ii dau exemplarul meu de contract...imi pot face probleme?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Eterna problema, nesimtirea bancilor - brd in cazul de fata grandanat grandanat O speta simpla Am un cont curent, cu un card de debit atasat deschis la BRD. Intrucat nu mai am nevoie de el vreau sa-l inchid. Din pacate conform politicii ... (vezi toată discuția)
Dosar prima casa V4dima V4dima buna ziua . intrebarea urmatoarea mea ar fi : dosarul meu de credit prima casa a trecut de banca si in data de 23 iulie 2013 s-a trimis dosarul la fondul de ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica la brd route route Buna ziua! E normal la un schimb valutar la BRD sa mi se ceara sa semnez electronic ? Au motivat ca nu am mai facut la ei operatiuni bancare si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)