avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalizare certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalizare certificat nastere

Pot sa legalizez un certificat de casatorie in locul persoanei in cauza (mama)? Am actul in original si buletinul de identitate, dar ea este plecata in afara.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:11, 6 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns si promptitudine.
De legalizat puteti dar nu il puteti apostila, daca nu sunteti rude. Multi confunda apostilarea cu legalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adopție internaționalã AndraPavel AndraPavel Buna ziua,am si eu o problema....fratele meu locuiește cu mama in America,împreuna cu soțul acesteia.el a fost adoptat de soțul mamei si acum ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Nasterea in strainatate adelacristina adelacristina Buna ziua.am si eu o intrebare,sunt insarcinata si aleg sa nasc in germania doar ca tatal copilului nu poate fi acolo in acel moment.o sa am un certificat de ... (vezi toată discuția)