avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte asociatie de proprietari si fochist???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte asociatie de proprietari si fochist???

buna ziua.
imi puteti spune daca presedintele unei asociatii de proprietari poate avea si functia de fochist in acel imobil?
pentru a fi fochist la un bloc cu centrala proprie fochistul trebuie sa aiba autorizare sau ceva de genul?
multumesc frumos?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:52, 6 Iulie 2014
nicoletastoian11 a scris:
..imi puteti spune daca presedintele unei asociatii de proprietari poate avea si functia de fochist in acel imobil?

Da, membrii asociatiei pot alege presedintele in adunarea generala, indiferent de calificarea acestuia, de profesia acestuia. Poate fi in acelasi timp presedinte si fochist.
Pentru functia de fochist are probabil CIM sau alt fel de contract si este platit legal de asociatie indiferent ca este membru ori nemembru al asociatiei.
Pentru functia de presedinte are contract de mandat (fiind ales) si poate primi indemnizatie conform hotararii adunarii generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica de bloc necesita fochist? w_v_w_v w_v_w_v As dori sa stiu daca exista anumite norme care sa ne oblige ca centralele de bloc sa aiba fochist . Am inteles ca peste o anumita capacitete este necesar un ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese comitet executiv/fochist seealexandra seealexandra Buna ziua, Sunt proprietara intr-un bloc (incalzirea/apa calda menajera este furnizata de o centrala termica proprie pe gaz) unde un alt proprietar, ... (vezi toată discuția)
Stivuitoare - cu sau fara atestare iscir? pfm18i pfm18i Buna ziua, Pentru stivuitoare este obligatorie adeverinta ISCIR? Daca avem norme interne pentru utilizarea (moto - electro) stivuitoarelor, lucratorii care ... (vezi toată discuția)