avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... L 85/2014 intr-un proces de insolventa inceput
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

L 85/2014 intr-un proces de insolventa inceput

Buna ziua,

Suntem intimat intr-un proces referitor la aprobarea planului de reorganizare a unei societati aflate in insolventa si trebuie sa depunem intampinarea pana in 08.07.2014. Vom depune intampinarea conform L85/2006 pentru ca procesul este inceput?
Va multumesc!
Art. 343
Procesele începute înainte de intrarea în vigoare a prezentei legi rămân supuse legii aplicabile anterior acestei date.
zice noua lege
Procedura insolventei, in cazul dvoastra, a inceput inainte de intrarea in viguare a legii 85/2014, prin urmare se aplica prevederile legii 85/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechiul cod de insolventa /noul cod de insolventa teisoara teisoara Buna ziua dupa care cod se judeca cererea de insolventa a unei firme depusa in aprilie 2014 ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Facturi emise catre o societate aflata in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra a prestat servicii si a emis o factura catre o societate aflata in insolventa (intrata in insolventa pe L85/2006). Scadenta de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca Aura Pop Aura Pop Buna ziua Lucrez la o regie autonoma care de curind a intrat in insolventa , eu am nascut si intru in concediu de crestere copil , mi se poate ... (vezi toată discuția)