Noi suntem 3 surori,mama a murit cand noi eram mici iar acum 2 saptamani tatal nostru a murit si el! E posibil din cate stim noi ca el a trecut apartamentul pe sora noastra care a stat cu el tot timpul! Noi celalalte doua surori am mai avea dreptul la partea noastra daca deja apartamentul ii pe numele ei? Multumesc si astept un raspuns!
Apartamentul dupa decesul mamei noastre a ramas tot asa adica pe numele mamei si al tatalui! Va intreb simplu ce avem de facut noi doua pentru a avea parte la dreptul nostru!
Imi cer scuze ca poate sunt putin insistenta dar disperarea ma face asa! Noi eram mici cand a murit mama ! Posibil sa nu fi fost pe numele ei ci doar pe numele lui! E posibil ca el sa ne dezmosteneasca fara sa fim anuntate? Adica conform legi el daca a trecut apartamentul pe numele surori mele noi celalalte doua surori ce mai putem face? Multumesc!
Sunt mostenitoare??
gabytza26
Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)