avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-complicat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-complicat!

Noi suntem 3 surori,mama a murit cand noi eram mici iar acum 2 saptamani tatal nostru a murit si el! E posibil din cate stim noi ca el a trecut apartamentul pe sora noastra care a stat cu el tot timpul! Noi celalalte doua surori am mai avea dreptul la partea noastra daca deja apartamentul ii pe numele ei? Multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:40, 4 Iulie 2014
FARA A SE VEDEA ACTELE NU CRED CA VETI PUTEA AFLA.
Trebuie stiut exact ce s-a intamplat cu mostenirea dupa mama dvs.
Apartamentul dupa decesul mamei noastre a ramas tot asa adica pe numele mamei si al tatalui! Va intreb simplu ce avem de facut noi doua pentru a avea parte la dreptul nostru!
Ii vorba de un apartament cu 3 camera! Atata!
Daca a ramas asa, inseamna ca aveti cu totii dreptul.
Fara a se vedea actele nu se poate ghici dar din ce ziceti asa pare sa fie.
Imi cer scuze ca poate sunt putin insistenta dar disperarea ma face asa! Noi eram mici cand a murit mama ! Posibil sa nu fi fost pe numele ei ci doar pe numele lui! E posibil ca el sa ne dezmosteneasca fara sa fim anuntate? Adica conform legi el daca a trecut apartamentul pe numele surori mele noi celalalte doua surori ce mai putem face? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa moartea tatalui gavriliu maricela gavriliu maricela tatal meu a murit in 2005 si noi copii impreuna cu mama nu am facut acceasta succesiune.Tot ce are tatal meu era pamantul pe care l-a primit de la parintii sai ... (vezi toată discuția)