avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-complicat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-complicat!

Noi suntem 3 surori,mama a murit cand noi eram mici iar acum 2 saptamani tatal nostru a murit si el! E posibil din cate stim noi ca el a trecut apartamentul pe sora noastra care a stat cu el tot timpul! Noi celalalte doua surori am mai avea dreptul la partea noastra daca deja apartamentul ii pe numele ei? Multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:40, 4 Iulie 2014
Incercati sa mergeti la notar sau la Camera Notarilof ca sa va informati.
Puteti merge la notar ca sa solicitati dezbaterea mostenirii.
Sa aveti actul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa moartea tatalui gavriliu maricela gavriliu maricela tatal meu a murit in 2005 si noi copii impreuna cu mama nu am facut acceasta succesiune.Tot ce are tatal meu era pamantul pe care l-a primit de la parintii sai ... (vezi toată discuția)