avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRUPA DE MUNCA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRUPA DE MUNCA

AM LUCRAT IN PERIOADA APRILIE 1980 - IANUARIE 1981 IN CADRUL INSTITUTULUI NATIONAL DE METROLOGIE BUCURESTI. AM CERUT ADEVERINTA DIN CARE SA REIASA GRUPA DE MUNCA ACORDATA IN ACEASTA PERIOADA, DAR INSTITUTUL MI-A RASPUNS CA NU ACORDA GRUPA DE MUNCA DECAT CELOR CARE LA DATA ACORDARII GRUPELOR (1990) ERA IN ACTIVITATE. MENTIONEZ CA AM LUCRAT LA C.P.BORZESTI DUPA ACEEA SI DE AICI AM GRUPA DE MUNCA 17 ANI 10 LUNI SI 25 DE ZILE. AM LUCRAT AICI CA INSPECTOR RESURSE UMANE SI AM ELIBERAT ADEVERINTE DE GRUPA DE MUNCA TUTUROR CARE AU LUCRAT IN CADRUL COMBINATULUI INCEPAND CU ANUL 1964.
ESTE CORECT CE MI-A RASPUNS INSTITUTUL NATIONAL DE METROLOGIE BUCURESTI?
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Mirela_victoria Salciuc , utilizator 11:15, 8 Iulie 2014
In anul 1990, INM Buc trebuia sa aiba in vedere toti lucratorii care au lucrat in institut, incepand cu 1969 si pana la data aparitiei ordinului, martie 1990, sa-i nominalizeze in grupe de munca, daca indeplineau conditiile cerute de Ord. MMPS nr. 90/ 1990.
Puteti deschide actiune in instanta si cere efectuarea unei expertize tehnice judiicare in specialitatea protectia muncii.
Daca nu ati gresit cumva perioada lucrata, cca. 8 luni, dupa parerea mea, costurile cu cheltuielile de judecata, nu vor acoperi plusul la pensie pe care eventual, il veti putea obtine.
Pe viitor, nu mai scrieti cu majuscule, contravine Regulamentului acestui forum.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa 2 de munca. horiasimion horiasimion In perioada 1980-1983 am lucrat la IMMR Brasov, perioada pt care am primit o adeverinta de grupa 2 de munca cu temei legal ord 125/1990 anexa 2, poz 103 si act ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta pentru grupa de munca hodor dana hodor dana Tatal meu a lucrat in perioada 1952-1980 la CFR in functia de lacatus. Am solicitat adeverinta pentru grupa de munca pentru aceasta perioada si i s-a eliberat ... (vezi toată discuția)