avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Abuz proprietar de spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Abuz proprietar de spatiu

Buna seara,va rog sa ma ajutati intr-o problema:As dori sa stiu daca un chirias care se afla in proces cu proprietarul poate sa faca ceva impotriva abuzurilor acestuia din urma.In fapt,acum un an am inchiriat un restaurant de la o firma.In februarie acest an ,sub pretexte penibile,au pus lantul pe usa si ne-au interzis accesul in locatie.Deoarece nu ne-am inteles,l-am dat in judecata.Procesul este in derulare,dar proprietarul a intrat in restaurant si desfasoara activitate .Ce pot face in aceasta situatie?Va rog sa ma sfatuiti ...:((
Cel mai recent răspuns: vornicu lumi , utilizator 13:08, 4 Iulie 2014
Chemati Politia Locala sa constate starea de fapt.
Solicitati in instanta o Ordonanta Presedentiala care sa-l oblige sa va elibereze spatiul.
Angajati un Avocat.
Daca aveti un contract trebuie respectat.
Nu stiu cina v-a redactat contractul dar se puteau prevedea si daune-interese.
Puteati obtine si 50 000 euro pe luna...in mod normal...

Dar...nu stiu ce act aveti si probabil ca va fi o mare taraiala de proces...
Politia locala constata,strange din umeri si nu face nimic.Avocatul pe care l-am angajat si-a facut treaba,dar este un conflict tip "David-Goliat".Firma cu care ne judecam este foarte mare,deci...
Contractul de inchiriere este bine facut,dar instanta nu a dorit sa ne accepte cererea de daune-interese...Firma noastra este in colaps ,iar in instanta ne-au cerut 8000 lei taxade timbru,am cerut scutire,am depus documentele solicitate de instanta,dar ne-au respuins cererea.Chiar nu mai stiu ce sa fac...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arendare teren arabil alex1325 alex1325 AS VREASA STIU DACA PE CONTRACT TRABUIE SA FIE SI STAMPILA DE INREGISTRARE LA CONSILIUL LOCAL,IN AFARA DE NR.DE INREGISTRARE,PENTRU CA AM PRIMIT UN CONTRACT ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ovidiu59 ovidiu59 Autoutilitara firmei a fost implicata intr-un accident rutier in care a fost implicata o alta autoutilitara detinuta de o alta firma.In urma procesului verbal ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere andriciflorin andriciflorin Acum un an si jumatate am inchiriat un spatiu pentru un restaurant. O casa veche si darapanata cu o curte maricica. Am investit peste 200.000 euro pentru ... (vezi toată discuția)