avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2014 - NCPC
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2014 - NCPC

Discutii cu privire la aceasta materie, grile, programa nelamuriri numai pe tema asta.
Cel mai recent răspuns: absolventa3 , utilizator 11:53, 21 August 2014
Nelamuriri cu privire la programa NCPC....
... La probe.... nu avem Mijloacele Materiale de proba si cercetarea la fata locului?
... La masurile asiguratorii si sechestul asigurator stie cineva daca avem si dispozitiile referitoare la sechestul asigurator ale navelor civile?

Toto la NCPC in programa scrie Caile extraordinare de atac de retractare .. care sunt Revizuirea si Contestatia in Anulare... Asta inseamna ca nu avem Apelul si Recursul?
absolventa3 a scris:

Nelamuriri cu privire la programa NCPC....
... La probe.... nu avem Mijloacele Materiale de proba si cercetarea la fata locului?
... La masurile asiguratorii si sechestul asigurator stie cineva daca avem si dispozitiile referitoare la sechestul asigurator ale navelor civile?

Toto la NCPC in programa scrie Caile extraordinare de atac de retractare .. care sunt Revizuirea si Contestatia in Anulare... Asta inseamna ca nu avem Apelul si Recursul?

Nu, nu avem apelul si recursul. Asta iti pot spune sigur. Referitor la celelalte, avand programa in fata, ti-as spune tot ca nu avem ce ai mentionat tu acolo, dar prefer sa ma mai documentez in paralel cu cursurile pt a da un raspuns sigur. Oricum, apelul si recursul nu le avem clar.
deja ma uit la raspunsurile care se dau gresit in grile si m/am zapacit .....
ex.... pagina 82 grila 366... din Voineag ...
Reprezenatrea partilor poate fi:
a. legala
b. conventionala
c. judiciara exclusiv....
autorul da ca rasp corect doar B... in cod zice clar a+b....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva? ilievali ilievali Buna ziua. Mi-a fost comunicata o hotatare definitiva de la curtea de apel, conflicte de munca. In hotarare mi se respinge apelul cu mentinerea sentineti ... (vezi toată discuția)
Incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - plangere penala impotriva judecatoarelor, sau alta cale de atac? maria234 maria234 Buna ziua. Am facut plangere penala impotriva unor judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti prntru incalcarea principiului contradictorialitatii si ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac într-o plangere contraventionala LOREDANITA LOREDANITA Buna seara, Am formulat o plangere contraventionala impotriva unui pv intocmit de Inspectoratul Teritorial de regim silvic si vanatoare. A fost admisa la ... (vezi toată discuția)