avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacerea de cultivare a ciupercilor
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacerea de cultivare a ciupercilor

as vrea sa-mi intemeez o afacere cu ciuperci as vrea sa aflu mai multe informatii despre fonduri europene.....si cum as putea incepe aceasta afacere?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 11:21, 10 Iulie 2014
Afacerea cu ciupercile e o treaba, accesarea de fonduri e altceva. Asigurati-va mai intai ca intelegeti cum e cu afacerea de baza, adica cresterea de ciuperci. Daca va fi vorba si de finantare nerambursabila, atunci asta e bonus, dar nu are cum sa tina loc de cunostintele de baza in domeniul dorit.

Cu siguranta va spun ca nu puteti invata cum se face aceasta afacere (si nici oricare alta) din carticelele pe care vi le vand sarlatanii pe internet despre chestia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua. Intrebarea mea este daca mai nou se dau fonduri nerambursabile numai pe baza de proiect viabil, fara conditia de a veni in intampinare cu o parte ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovidiuVel ovidiuVel buna seara.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.as vrea sa fac un dosar pentru fonduri europene si sa imi incep propria afacere.pot face asta daca nu am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)